Op zoek naar een begrafenisondernemer in Arnhem?

Begrafenisondernemer Arnhem en omstreken nodig? Gerdine van Kooten Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in heel Gelderland. In plaatsen als Arnhem, en Nijmegen, Doetinchem etc. Met als thuisbasis Silvolde, in de prachtige Achterhoek. Centraal in Oost Nederland.  Een deskundig partner, die alle zorgen uit handen neemt.

Wie is Gerdine van Kooten Uitvaartzorg?

Ieder mens is uniek, vanaf zijn geboorte tot en met het moment van zijn heengaan. Ook de laatste dagen van het samenzijn zijn unieke momenten. Verdriet, respect, zorg en aandacht strijden om hun plek. En dan zijn er nog de praktische zaken; het regelen van de uitvaart, het maken van keuzes. In een korte tijd moet er veel besloten en geregeld worden. Het nemen van voldoende tijd om afscheid te nemen is erg belangrijk. In uw eigen tempo, met de nodige rust zal ik samen met u de uitvaart verzorgen zoals u dat wenst. U hoort van mij alle mogelijkheden die er zijn zodat u in staat bent om een weloverwogen keuze te maken.

Bij Gerdine van Kooten Uitvaartzorg weet u zeker dat één en dezelfde vrouw met u de uitvaart regelt. Vanaf het moment van binnenkomen van de overlijdensmelding tot en met de dag van de uitvaart zal ik u begeleiden. Ik zal u met raad en daad terzijde staan om vorm te geven aan een passend afscheid.

Vraag een Offerte aan