Op zoek naar een begrafenisondernemer in Gaanderen?

Begrafenisondernemer Gaanderen en omstreken nodig? Gerdine van Kooten Uitvaartzorg begrafenisondernemer verzorgt uitvaarten in Gaanderen, Terborg, Etten, Silvolde, Ulft, Doetinchem en omliggende plaatsen.  Een deskundig partner zijn, een noaber die alle beslommeringen uit handen neemt. Schouder aan schouder met de nabestaanden en daarmee de laatste momenten ook echt unieke momenten te kunnen laten zijn.
Mijn naam is Gerdine van Kooten en ik ben in 2008 begonnen als uitvaartverzorger bij een grote landelijke uitvaartorganisatie. Voor veel families in de Achterhoek heb ik de afgelopen jaren naar volle tevredenheid een uitvaart mogen verzorgen en dit heeft mij in 2014 doen besluiten om voor mijzelf te gaan werken als uitvaartverzorger onder de naam Gerdine van Kooten Uitvaartzorg.

Bij mijn onderneming weet u zeker dat één en dezelfde vrouw met u de uitvaart regelt. Vanaf het moment van binnenkomen van de overlijdensmelding tot en met de dag van de uitvaart zal ik u begeleiden. Ik zal u met raad en daad terzijde staan om vorm te geven aan een passend afscheid. Daarnaast werk ik samen met een professioneel team van mensen die mij helpen bij onder andere de laatste verzorging van een overledene. De laatste verzorging mag u uiteraard zelf doen, we kunnen het samen doen maar u mag het ook aan mij overlaten.

Voor mij is niets standaard en is uw eigen inbreng erg belangrijk. Ik hoor graag van u in hoeverre u een eigen inbreng wenselijk vindt, zowel in de dagen voorafgaand aan de uitvaart als op de dag van de uitvaart zelf.

Heeft u vragen of is er iets onduidelijk, ik ben dag en nacht bereikbaar:
Telefoon: 0315 23 77 92
Mobiel: 06 43 24 53 63

 

Vraag een Offerte aan