Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Gerdine van Kooten Uitvaartzorg.

En als u uw eigen ervaring met anderen wilt delen nodig ik u uit een nieuwe referentie toe te voegen.

Met vriendelijke groet,
Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

 

Gerdine van Kooten


Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
* = verplicht veld.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
47 berichten.
familie Derksen familie Derksen heeft geschreven op 1 november, 2016 om 14:33:
Gerdine, bedankt voor je fijne begeleiding voor- tijdens en na het overlijden en de crematie van moeder. Moeder vond het contact met jou ook heel prettig.
familie van den Beld familie van den Beld heeft geschreven op 1 november, 2016 om 14:33:
Gerdine neemt haar beroep serieus en gaat hier heel goed mee om. Ze is vriendelijk en rustig en komt haar afspraken goed na. Er is tijd en ruimte en heel persoonlijk doordat alles in รฉรฉn hand is.
Edith Jansen Edith Jansen heeft geschreven op 1 oktober, 2016 om 14:33:
Ik ben heel blij dat ik Gerdine van Kooten heb gevraagd om de uitvaart van mijn overleden man te verzorgen. Ze was warm, belangstellend, dacht mee en was zeer zorgvuldig. Ook in de omgang met de direct betrokkenen. Zakelijk werd alles perfect en rustig afgehandeld, ik ben soms drie keer van mening veranderd over iets maar dat was allemaal geen punt. Bij Gerdine was alles mogelijk. Ik beveel haar van harte aan bij iedereen die alles tot in de puntjes verzorgd wil hebben.
Gijs Jansen Gijs Jansen heeft geschreven op 1 oktober, 2016 om 14:33:
Gerdine was voor ons een geschenk uit de hemel, omdat ze op zeer persoonsgerichte, duidelijke en compassievolle wijze aansloot bij wat wij wilden en voelden bij het overlijden van mijn vader. Het gevoel waarmee zij haar werk doet is warm en ontroerend. Ze snapt precies hoe alles werkt en neemt alles waar je op dat moment niet over wilt nadenken uit handen. Binnen het verdriet van het verlies is er dan het vertrouwen en de rust dat alles goed geregeld is, en dat scheelt enorm kan ik wel zeggen.
fam. Meuleman fam. Meuleman heeft geschreven op 1 oktober, 2016 om 14:33:
Na het overlijden van mijn man en onze (schoon)vader maakten wij โ€˜s nachts voor het eerst kennis met Gerdine. Wij hadden direct een goed gevoel bij Gerdine en konden met een gerust hart nog even gaan slapen. Gerdine heeft ervoor gezorgd dat wij samen de persoonlijke uitvaart in alle rust hebben kunnen voorbereiden. Haar betrokkenheid, oprechtheid, vakkundigheid, eerlijkheid, kordaatheid en bovenal haar warme persoonlijkheid hebben ons de kracht gegeven om deze week samen intens te beleven. Gerdine is een bijzondere vrouw en zij is voor ons een verademing geweest tijdens deze periode. De indrukwekkende uitvaart helpt ons bij het verwerken van het verdriet en geeft ons de kracht om verder te gaan. Gerdine, heel veel dank!
familie van Lieburg familie van Lieburg heeft geschreven op 1 augustus, 2016 om 14:33:
Tijdens haar ziekte heeft mijn vrouw in goed overleg de wensen voor haar uitvaart met de begrafenisonderneemster goed besproken. Aan die wensen is in alle opzichten voortreffelijk voldaan. Alle lof voor de persoonlijke contacten en begeleiding.
familie Arendsen familie Arendsen heeft geschreven op 1 juni, 2016 om 14:33:
ย Begeleiding tijdens de voorbereiding en uitvaart van mijn moeder was persoonlijk en uitstekend! Dank je Gerdine, fijn dat we dit met jou samen hebben kunnen doen. (familie Arendsen, juni 2016) Zaterdag 11 juniย is de uitvaart van mijn moeder uitstekend verzorgd door Gerdine. De benadering was oprecht en persoonlijk en met een goed gevoel kijken we er op terug.
familie Bussink familie Bussink heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Wij hadden al veel goede berichten over Gerdine gehoord dus voor ons was het een duidelijke keuze toen onze vader overleed... Wij kunnen als familie terugkijken op een zeer waardevol afscheid.
familie van Duren familie van Duren heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Het persoonlijke en betrokken contact heeft ons erg goed gedaan. Ook het meedenken en (creatieve) ideen hebben het tot een zeer persoonlijke uitvaart gemaakt.ย Er is echt naar de persoon gekeken die overleden is: met een ode aan zijn schilderkunst.ย Geheel naar de wens van onze broer: het moet iets speciaals worden!ย En we konden altijd terecht voor vragen of iets melden en niets was te veel, het werd gewoon geregeld. Heel veel dank!
Namens de familie: Ineke Gerits-Fetter Namens de familie: Ineke Gerits-Fetter heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Het was een uitzonderlijke situatie waarin wij verkeerden: Mijn vader overleed op 94-jarige leeftijd in de Achterhoek. Zijn beide dochters wonen in het buitenland. Eรฉn in Frankrijk, ikzelf in Cambodja. Via Google zocht ik naar een uitvaartleider met een persoonlijke touch. Ik stuitte op de website van Gerdine van Kooten en was meteen geraakt door haar presentatie en wist eigenlijk meteen al zeker dat zij het helemaal in zich had. De uitvaart is nu achter de rug en Gerdine heeft het voor ons meer dan waargemaakt. Zij is een geweldige professional en een bijzonder mooi mens! Alle lof en wij kijken met zeer grote voldoening terug op een prachtige persoonlijke uitvaart.
familie te Lintelo familie te Lintelo heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Respectvol, discreet, goed luisteren, inspirerend, kortom alles wij nodig hadden. Gerdine dankjewel! We wensen je veel succes toe met je prachtige vak!
familie Boesenkool familie Boesenkool heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Gerdine van Kooten heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart is geworden zoals wij dat voor ogen hadden. Ze wijst op mogelijkheden zonder onze wensen uit het oog te verliezen. We kunnen terugkijken op een uitvaart die tot in de puntjes geregeld was en waarbij zij zeer betrokken was. We hebben hier een geweldig fijn gevoel bij.
familie Meuleman-Kok familie Meuleman-Kok heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
We hebben de begeleiding door Gerdine als zeer prettig ervaren.
familie van den Sigtenhorst familie van den Sigtenhorst heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering. Erg behulpzaam. Komt afspraken nauwkeurig na. Flexibel en waar nodig kordaat. Treedt niet op de voorgrond, maar als ze er moet zijn, is ze er.
familie Ketelaar familie Ketelaar heeft geschreven op 1 februari, 2016 om 14:33:
De betrokkenheid en de persoonlijke aandacht heeft ons veel rust gegeven. De uitvaart is exact verlopen zoals gewenst. De warmte en uitstraling van mevrouw van Kooten heeft daar zeer zeker aan bijgedragen.
familie Gijsbers familie Gijsbers heeft geschreven op 1 februari, 2016 om 14:33:
Gerdine is zeer kundig, respectvol en brengt rust over. Regelt elke dag iets, zodat je overal goed over na kunt denken en daardoor een goeie beslissing maakt want uiteindelijk kun je maar รฉรฉn keer afscheid nemen en dat laatste wil je graag goed doen.
fam. H. Rabelink fam. H. Rabelink heeft geschreven op 1 november, 2015 om 14:33:
De uitvaart van mijn man is helemaal naar zijn en onze wens gegaan. Er was niet รฉรฉn ding die we anders zouden doen. Gerdine heel erg bedankt!
fam. Temming fam. Temming heeft geschreven op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Neemt rustig de tijd. Hele goede uitleg wat er allemaal mogelijk is. Helpt waar ze helpen kan. Veel lof van ons allen.
Conny de Zoete Conny de Zoete heeft geschreven op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Ik was heel blij met de manier waarop de uitvaartverzorgster ons heeft geholpen met alles wat nodig was om het afscheid onvergetelijk mooi te maken.
Ina Heezen Ina Heezen heeft geschreven op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Een zeer warme, persoonlijke en prettige samenwerking.
Vraag een Offerte aan