Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Gerdine van Kooten Uitvaartzorg.

En als u uw eigen ervaring met anderen wilt delen nodig ik u uit een nieuwe referentie toe te voegen.

Met vriendelijke groet,
Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

 

Gerdine van Kooten


Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
* = verplicht veld.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
41 berichten.
familie Arendsen familie Arendsen schreef op 1 juni, 2016 om 14:33:
ย Begeleiding tijdens de voorbereiding en uitvaart van mijn moeder was persoonlijk en uitstekend! Dank je Gerdine, fijn dat we dit met jou samen hebben kunnen doen. (familie Arendsen, juni 2016) Zaterdag 11 juniย is de uitvaart van mijn moeder uitstekend verzorgd door Gerdine. De benadering was oprecht en persoonlijk en met een goed gevoel kijken we er op terug.
familie Bussink familie Bussink schreef op 1 april, 2016 om 14:33:
Wij hadden al veel goede berichten over Gerdine gehoord dus voor ons was het een duidelijke keuze toen onze vader overleed... Wij kunnen als familie terugkijken op een zeer waardevol afscheid.
familie van Duren familie van Duren schreef op 1 april, 2016 om 14:33:
Het persoonlijke en betrokken contact heeft ons erg goed gedaan. Ook het meedenken en (creatieve) ideen hebben het tot een zeer persoonlijke uitvaart gemaakt.ย Er is echt naar de persoon gekeken die overleden is: met een ode aan zijn schilderkunst.ย Geheel naar de wens van onze broer: het moet iets speciaals worden!ย En we konden altijd terecht voor vragen of iets melden en niets was te veel, het werd gewoon geregeld. Heel veel dank!
Namens de familie: Ineke Gerits-Fetter Namens de familie: Ineke Gerits-Fetter schreef op 1 april, 2016 om 14:33:
Het was een uitzonderlijke situatie waarin wij verkeerden: Mijn vader overleed op 94-jarige leeftijd in de Achterhoek. Zijn beide dochters wonen in het buitenland. Eรฉn in Frankrijk, ikzelf in Cambodja. Via Google zocht ik naar een uitvaartleider met een persoonlijke touch. Ik stuitte op de website van Gerdine van Kooten en was meteen geraakt door haar presentatie en wist eigenlijk meteen al zeker dat zij het helemaal in zich had. De uitvaart is nu achter de rug en Gerdine heeft het voor ons meer dan waargemaakt. Zij is een geweldige professional en een bijzonder mooi mens! Alle lof en wij kijken met zeer grote voldoening terug op een prachtige persoonlijke uitvaart.
familie te Lintelo familie te Lintelo schreef op 1 april, 2016 om 14:33:
Respectvol, discreet, goed luisteren, inspirerend, kortom alles wij nodig hadden. Gerdine dankjewel! We wensen je veel succes toe met je prachtige vak!
familie Boesenkool familie Boesenkool schreef op 1 april, 2016 om 14:33:
Gerdine van Kooten heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart is geworden zoals wij dat voor ogen hadden. Ze wijst op mogelijkheden zonder onze wensen uit het oog te verliezen. We kunnen terugkijken op een uitvaart die tot in de puntjes geregeld was en waarbij zij zeer betrokken was. We hebben hier een geweldig fijn gevoel bij.
familie Meuleman-Kok familie Meuleman-Kok schreef op 1 april, 2016 om 14:33:
We hebben de begeleiding door Gerdine als zeer prettig ervaren.
familie van den Sigtenhorst familie van den Sigtenhorst schreef op 1 april, 2016 om 14:33:
Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering. Erg behulpzaam. Komt afspraken nauwkeurig na. Flexibel en waar nodig kordaat. Treedt niet op de voorgrond, maar als ze er moet zijn, is ze er.
familie Ketelaar familie Ketelaar schreef op 1 februari, 2016 om 14:33:
De betrokkenheid en de persoonlijke aandacht heeft ons veel rust gegeven. De uitvaart is exact verlopen zoals gewenst. De warmte en uitstraling van mevrouw van Kooten heeft daar zeer zeker aan bijgedragen.
familie Gijsbers familie Gijsbers schreef op 1 februari, 2016 om 14:33:
Gerdine is zeer kundig, respectvol en brengt rust over. Regelt elke dag iets, zodat je overal goed over na kunt denken en daardoor een goeie beslissing maakt want uiteindelijk kun je maar รฉรฉn keer afscheid nemen en dat laatste wil je graag goed doen.
fam. H. Rabelink fam. H. Rabelink schreef op 1 november, 2015 om 14:33:
De uitvaart van mijn man is helemaal naar zijn en onze wens gegaan. Er was niet รฉรฉn ding die we anders zouden doen. Gerdine heel erg bedankt!
fam. Temming fam. Temming schreef op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Neemt rustig de tijd. Hele goede uitleg wat er allemaal mogelijk is. Helpt waar ze helpen kan. Veel lof van ons allen.
Conny de Zoete Conny de Zoete schreef op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Ik was heel blij met de manier waarop de uitvaartverzorgster ons heeft geholpen met alles wat nodig was om het afscheid onvergetelijk mooi te maken.
Ina Heezen Ina Heezen schreef op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Een zeer warme, persoonlijke en prettige samenwerking.
Marion Mulder-Graf Marion Mulder-Graf schreef op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Wij waren zeer tevreden met de gehele afwikkeling van de uitvaart van onze moeder. Gerdine is erg betrokken en meelevend en tevens zeer bekwaam in alle aspecten rondom het afscheid. Wij voelden ons rondom met warmte begeleid door haar. Ze is een vakvrouw.
Anoniem Anoniem schreef op 1 juni, 2015 om 14:33:
Een uitvaartondernemer die de overledene en de nabestaanden in het centrum van de uitvaart plaatst, die eerlijk is over kosten, de nabestaanden de rust en ruimte geeft zelf met ideeรซn over rituelen en invulling daarvan te komen en zorgt draagt voor de uitvoering ervan. Een ware verademing in de schimmige wereld van de uitvaartverzorging.
Conny Barnhoorn Conny Barnhoorn schreef op 1 juni, 2015 om 14:33:
Geweldige persoonlijke begeleiding, de toespraak in het crematorium zeer goed, woorden van troost perfect. Ondanks het grote verdriet waren de familie en ik zeer tevreden.
Elly van Lent Elly van Lent schreef op 1 juni, 2015 om 14:33:
Gerdine is een hele lieve vrouw, heel sociaal en weet heel goed waar ze mee bezig is. Ik gun haar het keurmerk van harte.
Elly Colenbrander Elly Colenbrander schreef op 1 mei, 2015 om 14:33:
We mogen terug kijken op een goed georganiseerde en persoonlijke uitvaart. Het heeft ons geholpen met het verwerken van het verlies van onze pa en opa.
Hennie Dale Hennie Dale schreef op 1 april, 2015 om 14:33:
Gerdine was erg betrokken en ze heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart ging zoals wij het wilden.
Vraag een Offerte aan