Opbaar
mogelijkheden

Een belangrijk onderdeel bij het afscheid nemen van een overledene is de opbaring. Tot aan de dag van de uitvaart heeft u de mogelijkheid om bij uw dierbare te kunnen zijn. Voor een opbaring zijn er verschillende mogelijkheden, het kan in een uitvaartcentrum maar een thuisopbaring is ook bijna altijd mogelijk.

Het bijzondere van een thuisopbaring is dat nabestaanden zo vaak als zij wensen bij de overledene kunnen zijn. De vertrouwde omgeving geeft mensen bovendien de gelegenheid om rustig en op eigen wijze afscheid te kunnen nemen. Indien de wens bestaat om thuis opgebaard te worden, dan zal ik alles in het werk stellen om dit voor u te kunnen realiseren. Bij een thuisopbaring kom ik elke dag bij u langs om de conditie van het lichaam van de overledene en tevens de werking van de koeling te controleren.

Indien een thuisopbaring niet wenselijk of mogelijk is mag ik gebruik maken van diverse uitvaartcentra in de regio. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden waar ik u graag over informeer.