Uitvaart Doetinchem

Vroeg of laat krijg u ermee te maken: u moet een uitvaart in Doetinchem regelen. Voor een geliefde of misschien wel voor uzelf. Hoewel het veelal een emotioneel beladen onderwerp betreft, zal het u rust geven. U kunt al uw zorgen over de uitvaartverzorging in Doetinchem namelijk uit handen geven. Neem daarom vandaag nog contact op met Gerdine Van Kooten Uitvaartzorg.

Checklist na overlijden

Onverwachts of niet: een overlijden is een verdrietige gebeurtenis. Daarnaast zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Als nabestaande is het belangrijk dat u direct contact opneemt met de huisarts. Daarna kunt u mij bellen. Ik zorg ervoor dat de gewenste uitvaart in Doetinchem in goede banen wordt geleid. Hiervoor heb ik enkele belangrijke documenten nodig, zoals: de uitvaartpolis, een testament en een identiteitsbewijs. Vervolgens ga ik met uw uitvaart in Doetinchem aan de slag, zoals het regelen van een uitvaartcentrum.

Nazorg

De uitvaart in Doetinchem is voorbij en een rustiger vaarwater komt in zicht. Desondanks zijn er nog vele zaken die uw aandacht nodig hebben. Denk aan erfenissen, bank- en belastingzaken. Na de uitvaartverzorging in Doetinchem ontvangt u van mij daarom het boekje Zorgen erna. Hierin staat een chronologisch overzicht van zaken die u nog moet regelen. Heeft u na mijn hulp bij de uitvaart in Doetinchem nog een vraag? Dan kunt u te allen tijde bij mij terecht. Samen vinden wij de nazorg die u nodig heeft.

Uitvaart Doetinchem

Een mooi afscheid met Gerdine Van Kooten Uitvaartzorg

Iedereen in Doetinchem verdient een uitvaart die bij hem of haar past. Daarom ben ik in 2008 als uitvaartverzorger begonnen bij een grote, landelijke uitvaartorganisatie. Zes jaar later besloot ik echter voor mijzelf te beginnen als Gerdine Van Kooten Uitvaartzorg. Hierbij ligt mijn focus op uitvaartbegeleiding in de Achterhoek, waaronder Doetinchem. Van het moment van de overlijdensmelding tot en met de dag van de uitvaart: ik sta voor u klaar.

Regel nu uw uitvaart in Doetinchem

Het is en blijft een emotionele gebeurtenis: het overlijden van uw geliefde. Een passende uitvaartverzorger kan u bijstaan in het rouwproces. Neem daarom vandaag nog contact op met Gerdine Van Kooten Uitvaartzorg. Maak een afspraak voor een voorbespreking of vraag direct een offerte aan. Voor vragen of bij het melden van een overlijden kunt u bellen naar 0315-237792 of 06-43245363. Wie regelt voor u uw uitvaart in Doetinchem?