Uitvaartbegeleiding

Uitvaart door Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

Als u de uitvaart voor u of uw dierbare laat verzorgen door Van Kooten Uitvaartzorg bent u er zeker van dat het een persoonlijke en speciale uitvaart wordt. Van Kooten Uitvaartzorg heeft jarenlange ervaring in de regio (o.a. Terborg, Doetinchem, Silvolde, Gaanderen en Ulft) en weet daarom wat er nodig is om een uitvaart zo mooi mogelijk te maken. Een persoonlijke benadering staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Van Kooten Uitvaartzorg neemt alle zorgen uit handen, omdat we weten dat een verlies al moeilijk genoeg is. Ik ben van mening dat de overledene en de nabestaanden een mooi en memorabel afscheid verdienen en willen er dan ook voor zorgen dat dit zo goed mogelijk aansluit op de wensen door de aandacht en vakkundigheid te bieden die u nodig hebt.

Rouwproces

Een uitvaart kan erg zwaar zijn en is dan ook een emotionele periode. U heeft een dierbare verloren en gaat een moeilijke tijd tegemoet. Of het nu plotseling is of de verwachting was daar, een verlies is vreselijk. Van Kooten Uitvaartzorg helpt nabestaanden door het rouwproces heen te komen door de uitvaart zo zorgeloos mogelijk te maken.

Uitvaartbegeleiding

Uitvaartwensen

Op het moment dat iemand overlijdt en de overledene heeft niet aangegeven hoe hij of zij wil dat de uitvaart verloopt, kunnen de nabestaanden beslissen over de manier van uitvaart. De nabestaanden kennen de overledene immers het beste. In beide gevallen vind ik het belangrijk dat er aan deze wensen wordt voldaan en doe dan ook mijn uiterste best om dit voor elkaar te krijgen.

Een uitvaart is niet zonder wensen, want ieder persoon is weer anders. Wilt u of uw nabestaande bijvoorbeeld begraven of gecremeerd worden, kiest u voor opbaring of juist niet en wilt u het laten plaatsvinden in besloten kring of juist niet? Dit zijn vragen die goed zijn om te stellen aan uzelf of als nabestaande voor de overledene. Het is daarom ook belangrijk om dit soort dingen te bedenken en vast te leggen tijdens het leven, zodat u het gemakkelijk maakt voor uw nabestaanden en u zelf kunt beslissen over uw uitvaart.

Contact met ons opnemen

Een uitvaart regelen is erg lastig. Dat begrijp ik maar al te goed. Het is ook aan te raden om dan contact met mij op te nemen, zodat ik u verder kan helpen met uw uitvaart of die van uw dierbare. Als u een uitvaart moet regelen of vragen heeft hierover, bel mij dan op 0315-237792 of 06-43245363.