Uitvaart Silvolde

Het regelen van een uitvaart in Silvolde. Waar het ooit nog ver in de toekomst leek, komt het opeens dichterbij. U weet als geen ander dat er een periode van rouw aanbreekt. Toch hoopt u er in de toekomst met een lach aan terug te kunnen denken. Uitvaartbegeleider Gerdine Van Kooten Uitvaartzorg helpt u van uw uitvaart in Silvolde een waardevolle herinnering te maken. Dit doet zij met zorg en aandacht.
.

Wat moet er geregeld worden?

Het overkomt ons allemaal: het overlijden van een geliefde. Als nabestaande heeft u echter niet altijd direct de tijd om te rouwen. Er moeten namelijk veel zaken geregeld worden. In de eerste plaats zult u de huisarts moeten bellen. Belt u daarna mij. Als uitvaartbegeleider kan ik u dan ondersteunen in het regelen van de uitvaart in Silvolde. Om dit in goede banen te leiden heb ik drie documenten nodig: de uitvaartpolis, het testament en een identiteitsbewijs.

Wanneer alles in orde is, kan ik bij u in Silvolde met de uitvaartbegeleiding beginnen. Samen met de nabestaanden bereid ik het afscheid voor. Zo neem ik contact op met alle betrokken partijen, zoals het plaatselijke uitvaartcentrum nabij Silvolde, om uw uitvaart te organiseren. Ik heb ook nauwe contacten met de begraafplaats of het crematorium naar keuze.

uitvaartbegeleiding silvolde

Uitvaartbegeleiding in Silvolde van Gerdine Van Kooten

Iedereen verdient een uitvaart die bij hem of haar past – ook in Silvolde. Daarom sta ik voor iedere inwoner van dit dorp klaar. Voor de overledene én voor de nabestaanden. Niemand mag iets tekort komen. Met mijn uitvaartbegeleiding regel ik in Silvolde uw uitvaart graag tot in de puntjes: van het eerste contact met het uitvaartcentrum tot en met de nazorg. Samen zorgen wij voor een dierbaar afscheid.

Direct een uitvaart in Silvolde regelen?

Het is en blijft een droevige gebeurtenis: het regelen van een uitvaart in Silvolde. Verwacht of toch niet. Het blijft verdrietig. De aanwezigheid van een uitvaartspecialist kan u echter veel troost bieden. Daarom sta ik – Gerdine Van Kooten – met mijn uitvaartzorg in Silvolde voor u als uitvaartbegeleider klaar. Plan daarom vandaag nog een voorbespreking met mij in. Dit is uiteraard vrijblijvend. Bel naar 0315-237792 of 06-43245363. Mag ik u de uitvaartverzorging van uw uitvaart in Silvolde uit handen nemen?