Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Gerdine van Kooten Uitvaartzorg.

En als u uw eigen ervaring met anderen wilt delen nodig ik u uit een nieuwe referentie toe te voegen.

Met vriendelijke groet,
Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

 

Gerdine van Kooten


Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
* = verplicht veld.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
42 berichten.
Familie Zweers Familie Zweers schreef op 15 maart, 2020 om 16:42:
Bij deze willen we onze dank uitspreken aan Gerdine voor de fijne, professionele ondersteuning, betrokkenheid en begeleiding na het overlijden van onze man, vader en opa Teun.
Mede hierdoor kijken we terug op een waardevol en mooi afscheid.
Lieve groet , fam. Zweers
Karin Stevens Kaak Karin Stevens Kaak schreef op 15 juli, 2019 om 10:36:
Gerdine heeft ons bij gestaan bij de begrafenis van mijn tante. We voelden ons heel erg op ons gemak bij haar. Gerdine geeft vertrouwen, denkt mee in oplossingen, is betrokken, rustig, open en zeker niet gehaast. Dat zijn dingen die juist op deze momenten zo belangrijk zijn.
Wij vonden het heel fijn dat ze er voor ons was.
Familie Mulders Familie Mulders schreef op 5 juni, 2019 om 15:14:
Gerdine heeft ons heel erg goed begeleid bij het afscheid van onze moeder. Ze heeft heel erg goed geluisterd naar wat wij belangrijk vonden en ons de ruimte gegeven die wij graag wilden. We konden volledig op haar vertrouwen. Het was precies goed: aangenaam, persoonlijk, niet te veel, en zeker niet te weinig. We kijken terug op een heel mooi afscheid en zijn Gerdine heel dankbaar voor haar rol hierin.
D v.d.V D v.d.V schreef op 11 maart, 2019 om 18:32:
De uitvaartbegeleiding van Gerdine bleek een bijzonder goede keus na het overlijden van mijn moeder. We hadden direct een goede klik. Gerdine heeft in een prettige, persoonlijke sfeer en korte tijd veel geregeld en helemaal op maat. Ze voelde ons goed aan. Haar creativiteit, zorgvuldigheid en gevoel voor kwaliteit hebben ons enorm geholpen om goed afscheid te kunnen nemen. Daar zijn we haar zeer dankbaar voor.
Ik kan Gerdine bij iedereen van harte aanbevelen.
Maaike Gerritsen Maaike Gerritsen schreef op 7 februari, 2019 om 16:36:
Afgelopen september is mijn lieve tante Mien Benraad overleden en heeft Gerdine de uitvaart verzorgd. Ik ben heel erg dankbaar voor de wijze waarop ze ons heeft geholpen, heeft bijgestaan en op zeer professionele manier heeft geadviseerd. Gerdine is iemand waar je je direct prettig bij voelt en heel goed aanvoelt wat de wensen zijn. De waardige wijze waarop de begrafenis van mijn tante is geregeld en verlopen is een enorme steun geweest in het verwerkingsproces. Gerdine, hartelijk dank hiervoor
Michรจl de Leeuw Michรจl de Leeuw schreef op 2 februari, 2019 om 23:21:
Bijna anderhalf jaar geleden heb ook ik kennis gemaakt met Gerdine, nadat op 27 oktober 2017 mijn vader kwam te overlijden! Door mijn vrijwilligerswerk in de kerk, "kende" ik Gerdine al van een eerdere uitvaart, dus toen mijn vader overleed, wist ik gelijk wie ik moest bellen! En ondanks dat het een zaterdag was, stond zij binnen het half uur in het huis van mijn vader. En de dagen daarna wist ik heel zeker dat ik een goede keus had gemaakt om Gerdine de uitvaart te laten verzorgen! Wat een vakvrouw is dat! Alles tot in de puntjes geregeld! En ook de tijd daarna was Gerdine er altijd voor mij, want door haar nazorg heb ik heel erg veel steun gekregen! Dankzij de hele mooie uitvaartdienst en de nazorg heb ik het overlijden van mijn vader goed kunnen verwerken!! Gerdine: Ik ben je eeuwig dankbaar!!!
Familie van Delsen Familie van Delsen schreef op 27 januari, 2019 om 17:15:
Perfect georganiseerd, goed advies en mee denkend, Gerdine je bent een topper in je vak.
Ute Hammer Ute Hammer schreef op 25 januari, 2019 om 12:30:
Ik heb de begeleiding van Gerdine bij het organiseren en uitvoeren van de uitvaart als zeer prettig ervaren. Wij hebben relevante en passende praktische informatie ontvangen bij de keuzes die gemaakt moesten worden zonder dat de indruk van een ' verkooppraatje' ontstond.
Alle gemaakte keuzes werden volgens afspraak en op tijd uitgevoerd.
Ik, evenals familieleden, heb de praktische en emotionele ondersteuning als warm en professioneel ervaren.
familie Visser familie Visser schreef op 1 april, 2017 om 14:33:
Wij hebben het als nabestaanden , erg persoonlijk en betrokken gevoeld hoe de uitvaartondernemer te werk is gegaan. complimenten.
Marion Koerntjes Marion Koerntjes schreef op 1 april, 2017 om 14:33:
ย Wij zijn zeer tevreden met hoe Gerdiene de uitvaart van mijn man en de vader van mijn kinderen heeft begeleid.ย Ze was attent tot in alle detail, kundig in haar vak, rustig en had ontzettend veel respect voor mijn overleden man en ons. Nogmaals bedankt voor het waardige afscheid.
Yvette Buiting Yvette Buiting schreef op 1 april, 2017 om 14:33:
De kundige en respectvolle betrokkenheid van Gerdine van Kooten hebben mijn zusje en ik zeer gewaardeerd vanaf het moment dat onze lieve mam zo ploseling overleed. De condoleance en de uitvaart heeft Gerdine zeer goed begeleid, de emotionele hobbels goed aangevoeld, zeer kordaat maar vol compassie. Gerdine heeft daar waar nodig en wenselijk de lead genomen en ervoor gezorgd dat alles naar volle tevredenheid kon worden afgesloten.ย 
familie Peters familie Peters schreef op 1 maart, 2017 om 14:33:
Cijfer tien,!
Familie Cremer Familie Cremer schreef op 1 maart, 2017 om 14:33:
De begeleiding door jou was zeer goed en persoonlijk. We waarderen ontzettend hoe je ons door die zware periode heen hebt geloodst. We hebben je ervaren als een warme persoonlijkheid, begripvol, invoelend, meedenkend en eerlijk. We willen je hartelijk bedanken hiervoor en wensen je heel veel succes met je onderneming in de toekomst.
familie Wellink familie Wellink schreef op 1 februari, 2017 om 14:33:
We hebben Gerdien leren kennen die luistert naar de wensen van het gezin en de uitvaart verzorgd waar wij als gezin een tevreden gevoel van over hebben gehouden. Gerdien straalt rust uit en kan goed luisteren. Ondanks ons verdriet. Bedankt.
familie te Pas familie te Pas schreef op 1 januari, 2017 om 14:33:
De begeleiding was persoonlijk en goed.ย Met alle wensen is rekening gehouden en het overlegย voor de begrafenis en ook tijdens de begrafenis wasย prima.
familie Derksen familie Derksen schreef op 1 november, 2016 om 14:33:
Gerdine, bedankt voor je fijne begeleiding voor- tijdens en na het overlijden en de crematie van moeder. Moeder vond het contact met jou ook heel prettig.
familie van den Beld familie van den Beld schreef op 1 november, 2016 om 14:33:
Gerdine neemt haar beroep serieus en gaat hier heel goed mee om. Ze is vriendelijk en rustig en komt haar afspraken goed na. Er is tijd en ruimte en heel persoonlijk doordat alles in รฉรฉn hand is.
Edith Jansen Edith Jansen schreef op 1 oktober, 2016 om 14:33:
Ik ben heel blij dat ik Gerdine van Kooten heb gevraagd om de uitvaart van mijn overleden man te verzorgen. Ze was warm, belangstellend, dacht mee en was zeer zorgvuldig. Ook in de omgang met de direct betrokkenen. Zakelijk werd alles perfect en rustig afgehandeld, ik ben soms drie keer van mening veranderd over iets maar dat was allemaal geen punt. Bij Gerdine was alles mogelijk. Ik beveel haar van harte aan bij iedereen die alles tot in de puntjes verzorgd wil hebben.
Gijs Jansen Gijs Jansen schreef op 1 oktober, 2016 om 14:33:
Gerdine was voor ons een geschenk uit de hemel, omdat ze op zeer persoonsgerichte, duidelijke en compassievolle wijze aansloot bij wat wij wilden en voelden bij het overlijden van mijn vader. Het gevoel waarmee zij haar werk doet is warm en ontroerend. Ze snapt precies hoe alles werkt en neemt alles waar je op dat moment niet over wilt nadenken uit handen. Binnen het verdriet van het verlies is er dan het vertrouwen en de rust dat alles goed geregeld is, en dat scheelt enorm kan ik wel zeggen.
fam. Meuleman fam. Meuleman schreef op 1 oktober, 2016 om 14:33:
Na het overlijden van mijn man en onze (schoon)vader maakten wij โ€˜s nachts voor het eerst kennis met Gerdine. Wij hadden direct een goed gevoel bij Gerdine en konden met een gerust hart nog even gaan slapen. Gerdine heeft ervoor gezorgd dat wij samen de persoonlijke uitvaart in alle rust hebben kunnen voorbereiden. Haar betrokkenheid, oprechtheid, vakkundigheid, eerlijkheid, kordaatheid en bovenal haar warme persoonlijkheid hebben ons de kracht gegeven om deze week samen intens te beleven. Gerdine is een bijzondere vrouw en zij is voor ons een verademing geweest tijdens deze periode. De indrukwekkende uitvaart helpt ons bij het verwerken van het verdriet en geeft ons de kracht om verder te gaan. Gerdine, heel veel dank!
Vraag een Offerte aan