Referenties

Ervaringen met Gerdine van Kooten

Als u uw eigen ervaring met anderen wilt delen, dan nodig ik u uit om een nieuwe referentie toe te voegen. Dit kan door deze naar mij te mailen, of een referentie op Google achter te laten.

Dit zeggen nabestaanden

Lianne Schuurman – 23 Januari 2022

In een week tijd verloren we mijn vader en schoonmoeder. Beide uitvaarten werden begeleid door Gerdine. Dit was een geweldige keuze! Wat waren we blij met Gerdine, en haar organisatietalent, vakkundigheid, betrokkenheid, vakmanschap en creativiteit. Gerdine regelde alles en nam ons heel veel uit handen.
Gerdine, dank je wel. Je was als een rots in de branding!

Gabriëlle Kiefmann – 19 september 2020

Vakvrouw met respect voor de overledene en begrip voor de wensen van de familie. Wij kunnen terugkijken op een warme en mooie uitvaart van mijn schoonmoeder. Dankjewel Gerdine!

Gerard Berendsen – 1 juli 2020

De uitvaartbegeleiding van Gerdine bleek een bijzonder goede keus na het overlijden van mijn moeder. We hadden direct een goede klik. Gerdine heeft in een prettige, persoonlijke sfeer en korte tijd veel geregeld en helemaal op maat. Ze voelde ons goed aan. Haar creativiteit, zorgvuldigheid en gevoel voor kwaliteit hebben ons enorm geholpen om goed afscheid te kunnen nemen. Daar zijn we haar zeer dankbaar voor.
Ik kan Gerdine bij iedereen van harte aanbevelen. 

Freek Berendsen – 25 juni 2020 

 Langs deze weg willen wij je hartelijk bedanken voor de wijze waarop jij ons afgelopen week hebt opgevangen. Niet alleen was je opvang professioneel, maar het was ook erg persoonlijk. Met name in deze situatie was dat iets wat wij nodig hadden. De uitvaart is exact geworden zoals mijn moeder en ook wij deze in gedachten hadden. We kunnen terugkijken op een mooie crematie. Nogmaals bedankt voor alles wat je gedaan hebt. 

 

CC Willemsen – 22 juni 2020

Ik heb de begeleiding van Gerdine bij het organiseren en uitvoeren van de uitvaart als zeer prettig ervaren. Wij hebben relevante en passende praktische informatie ontvangen bij de keuzes die gemaakt moesten worden zonder dat de indruk van een ‘ verkooppraatje’ ontstond.
Alle gemaakte keuzes werden volgens afspraak en op tijd uitgevoerd.
Ik, evenals familieleden, heb de praktische en emotionele ondersteuning als warm en professioneel ervaren.

Familie van Delsen – 27 januari 2019

Perfect georganiseerd, goed advies en mee denkend, Gerdine je bent een topper in je vak.

Familie Peters – 1 maart 2017

Cijfer tien,!

Familie Wellink – 1 februari 2017

We hebben Gerdien leren kennen die luistert naar de wensen van het gezin en de uitvaart verzorgd waar wij als gezin een tevreden gevoel van over hebben gehouden. Gerdien straalt rust uit en kan goed luisteren. Ondanks ons verdriet. Bedankt.

Familie Visser – 1 april 2017

Wij hebben het als nabestaanden , erg persoonlijk en betrokken gevoeld hoe de uitvaartondernemer te werk is gegaan. complimenten.

Marion Koerntjes – 1 april 2017

Wij zijn zeer tevreden met hoe Gerdiene de uitvaart van mijn man en de vader van mijn kinderen heeft begeleid. Ze was attent tot in alle detail, kundig in haar vak, rustig en had ontzettend veel respect voor mijn overleden man en ons. Nogmaals bedankt voor het waardige afscheid.

Nina van Giersbergen – 29 april 2020

Gerdine is een heel oprecht, hartelijk en warm persoon. Ze komt naast je staan en begeleidt je in het hele proces, en doet er alles aan om er samen een mooi en waardig afscheid van te maken. Een diepe buiging voor haar!

 Renate Weikamp, 25 juli 2020

Lieve Gerdine, ik wil je hartelijk danken voor al je inspanningen omtrent het overlijden van mijn broer. Het zakje as maakte voor ons de cirkel rond. Iets tastbaars, persoonlijks waar we veel behoefte aan hebben. Ik heb veel bewondering voor je betrokkenheid bij iedereen. Een hele mooie eigenschap die in jouw rol als uitvaartverzorgster voor de kers op de taart zorgt. Je mag heel trots zijn op jezelf, wij zijn dat zeker op jou. We hadden het niet beter kunnen treffen. Dankjewel Gerdine

 Hans Leenslag – 17 juni 2020

Wat ik, mijn familie en onze vrienden, vinden van de manier waarop gerdine de uitvaart van mijn moeder heeft verzorgt is in een woord samen te vatten ” geweldig ” . Ze is een vriendin geworden en zal dat blijven. Mocht u onverhoopt een uitvaartverzorgster nodig hebben kan ik haar met een gerust hart aanbevelen.

Karin Stevens Kaak – 15 juli 2019

Gerdine heeft ons bij gestaan bij de begrafenis van mijn tante. We voelden ons heel erg op ons gemak bij haar. Gerdine geeft vertrouwen, denkt mee in oplossingen, is betrokken, rustig, open en zeker niet gehaast. Dat zijn dingen die juist op deze momenten zo belangrijk zijn.
Wij vonden het heel fijn dat ze er voor ons was.

Maaike Gerritsen – 7 februari 2019

Afgelopen september is mijn lieve tante Mien Benraad overleden en heeft Gerdine de uitvaart verzorgd. Ik ben heel erg dankbaar voor de wijze waarop ze ons heeft geholpen, heeft bijgestaan en op zeer professionele manier heeft geadviseerd. Gerdine is iemand waar je je direct prettig bij voelt en heel goed aanvoelt wat de wensen zijn. De waardige wijze waarop de begrafenis van mijn tante is geregeld en verlopen is een enorme steun geweest in het verwerkingsproces. Gerdine, hartelijk dank hiervoor

Yvette Buiting – 1 april 2017

De kundige en respectvolle betrokkenheid van Gerdine van Kooten hebben mijn zusje en ik zeer gewaardeerd vanaf het moment dat onze lieve mam zo ploseling overleed. De condoleance en de uitvaart heeft Gerdine zeer goed begeleid, de emotionele hobbels goed aangevoeld, zeer kordaat maar vol compassie. Gerdine heeft daar waar nodig en wenselijk de lead genomen en ervoor gezorgd dat alles naar volle tevredenheid kon worden afgesloten.

Familie Cremer – 1 maart 2017

De begeleiding door jou was zeer goed en persoonlijk. We waarderen ontzettend hoe je ons door die zware periode heen hebt geloodst. We hebben je ervaren als een warme persoonlijkheid, begripvol, invoelend, meedenkend en eerlijk. We willen je hartelijk bedanken hiervoor en wensen je heel veel succes met je onderneming in de toekomst.

Veronique Helming – 3 april 2020

Wij zijn Gerdine erg dankbaar voor het regelen van de uitvaart van mijn vader. Wat was het een mooi en persoonlijk afscheid mede dankzij Gerdine. Zij is een warm persoon, iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Wij zijn erg goed begeleid door Gerdine. Bedankt.
 
Yvette Kuper-Heinst – 29 april 2020

❤ Gerdine dank voor alles! Ondanks de huidige (Corona) situatie, heb jij er een waardig en meer dan persoonlijk afscheid van gemaakt. In kleine kring hebben wij mooi afscheid kunnen nemen van mijn vader en onze opa Hans ❤.

Bianca van Amerongen 3 februari 2020

Gerdien helpt je heel integer in de moeilijke uren na het ontvallen van een dierbare .
Haar invoelend vermogen,creatieve omgang met de lastige situatie hebben wij als erg prettig ervaren. Kortom als t nodig is bellen we je weer Gerdien.

Familie Zweers – 15 maart 2020

Bij deze willen we onze dank uitspreken aan Gerdine voor de fijne, professionele ondersteuning, betrokkenheid en begeleiding na het overlijden van onze man, vader en opa Teun.
Mede hierdoor kijken we terug op een waardevol en mooi afscheid.
Lieve groet , fam. Zweers

Familie Mulders – 5 juni 2019

Gerdine heeft ons heel erg goed begeleid bij het afscheid van onze moeder. Ze heeft heel erg goed geluisterd naar wat wij belangrijk vonden en ons de ruimte gegeven die wij graag wilden. We konden volledig op haar vertrouwen. Het was precies goed: aangenaam, persoonlijk, niet te veel, en zeker niet te weinig. We kijken terug op een heel mooi afscheid en zijn Gerdine heel dankbaar voor haar rol hierin.

Michèl de Leeuw – 2 februari 2019

Bijna anderhalf jaar geleden heb ook ik kennis gemaakt met Gerdine, nadat op 27 oktober 2017 mijn vader kwam te overlijden! Door mijn vrijwilligerswerk in de kerk, “kende” ik Gerdine al van een eerdere uitvaart, dus toen mijn vader overleed, wist ik gelijk wie ik moest bellen! En ondanks dat het een zaterdag was, stond zij binnen het half uur in het huis van mijn vader. En de dagen daarna wist ik heel zeker dat ik een goede keus had gemaakt om Gerdine de uitvaart te laten verzorgen! Wat een vakvrouw is dat! Alles tot in de puntjes geregeld! En ook de tijd daarna was Gerdine er altijd voor mij, want door haar nazorg heb ik heel erg veel steun gekregen! Dankzij de hele mooie uitvaartdienst en de nazorg heb ik het overlijden van mijn vader goed kunnen verwerken!! Gerdine: Ik ben je eeuwig dankbaar!!!

Familie te Pas – 1 januari 2017

De begeleiding was persoonlijk en goed. Met alle wensen is rekening gehouden en het overleg voor de begrafenis en ook tijdens de begrafenis was prima.