Over Gerdine en Sebastiaan

Uitvaartverzorgers met een
persoonlijke benadering

Bij de uitvaartverzorging staan rust, aandacht, kwaliteit en vakkundigheid altijd centraal. Wij helpen families met de uitvaart door volledig te ontzorgen en de uitvaart volledig naar wens van de overledene of de familie te laten plaatsvinden.

Volledige ontzorging

Vanaf het moment van binnenkomen van de overlijdensmelding tot en met de dag van de uitvaart zal ik u begeleiden. Ik zal u met raad en daad terzijde staan om vorm te geven aan een passend afscheid. Daarnaast werk ik samen met een professioneel team van mensen die mij helpen bij onder andere de laatste verzorging van een overledene. De laatste verzorging mag u uiteraard zelf doen, we kunnen het samen doen maar u mag het ook aan mij overlaten.

Gerdine van Kooten

“Gerdine is een heel oprecht, hartelijk en warm persoon. Ze komt naast je staan en begeleidt je in het hele proces, en doet er alles aan om er samen een mooi en waardig afscheid van te maken. Een diepe buiging voor haar!”

Gerdine van Kooten

In 2008 ben ik begonnen als uitvaartverzorger bij een grote landelijke uitvaartorganisatie. Hier heb ik het beroep van uitvaartverzorger mogen leren.

Voor veel families in de Achterhoek heb ik de afgelopen jaren naar volle tevredenheid een uitvaart mogen verzorgen en dit heeft mij in 2014 doen besluiten om voor mijzelf te gaan werken als uitvaartverzorger onder de naam Gerdine van Kooten Uitvaartzorg.

Voor mij is niets standaard en is uw eigen inbreng erg belangrijk. Ik hoor graag van u in hoeverre u een eigen inbreng wenselijk vindt, zowel in de dagen voorafgaand aan de uitvaart als op de dag van de uitvaart zelf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn? Of wilt u misschien uw eigen uitvaart bij leven vorm geven?

Maakt u dan gerust een afspraak. In een vrijblijvend gesprek bij u thuis informeer ik u graag over de vele mogelijkheden die er zijn. Daarna ontvangt u van mij een verslag van datgene wat wij samen besproken hebben.

Gerdine van Kooten
Gerdine van Kooten

Sebastiaan ten Brinke

Ik woon samen met mijn gezin in Wehl. Sinds 2015 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Gerdine en ik kennen elkaar dus al 7 jaar en hier is een fijne samenwerking uit voort gekomen. We hechten waarde aan een warm persoonlijk contact met onze families, waar we onze vakkundige kwaliteiten gebruiken om een mooi en liefdevol afscheid te verzorgen.

Samen bekijken we in alle rust hoe iemand heeft geleefd en wat zijn of haar wensen waren. Vandaar uit gaan we de uitvaart stapsgewijs vorm geven. Spreek vooral uw wensen en gevoelens uit in de dagen van het afscheid. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en een vertrouwd gevoel ervaart. En daarom het is fijn een uitvaartondernemer te kiezen wie bij je past, ongeacht waar u verzekerd bent.