Stilletjes heb ik je hand los moeten laten, maar vergeten doe ik je nooit...

In 2008 ben ik begonnen als uitvaartverzorger bij een grote landelijke uitvaartorganisatie. Hier heb ik het beroep van uitvaartverzorger mogen leren.

Voor veel families in de Achterhoek heb ik de afgelopen jaren naar volle tevredenheid een uitvaart mogen verzorgen en dit heeft mij in 2014 doen besluiten om voor mijzelf te gaan werken als uitvaartverzorger onder de naam Gerdine van Kooten Uitvaartzorg.

Vanaf het moment van binnenkomen van de overlijdensmelding tot en met de dag van de uitvaart zal ik u begeleiden. Ik zal u met raad en daad terzijde staan om vorm te geven aan een passend afscheid. Daarnaast werk ik samen met een professioneel team van mensen die mij helpen bij onder andere de laatste verzorging van een overledene. De laatste verzorging mag u uiteraard zelf doen, we kunnen het samen doen maar u mag het ook aan mij overlaten.

Voor mij is niets standaard en is uw eigen inbreng erg belangrijk. Ik hoor graag van u in hoeverre u een eigen inbreng wenselijk vindt, zowel in de dagen voorafgaand aan de uitvaart als op de dag van de uitvaart zelf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn? Of wilt u misschien uw eigen uitvaart bij leven vorm geven?

Maakt u dan gerust een afspraak.  In een vrijblijvend gesprek bij u thuis informeer ik u graag over de vele mogelijkheden die er zijn. Daarna ontvangt u van mij een verslag van datgene wat wij samen besproken hebben.

Vraag een Offerte aan