Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Gerdine van Kooten Uitvaartzorg.

En als u uw eigen ervaring met anderen wilt delen nodig ik u uit een nieuwe referentie toe te voegen.

Met vriendelijke groet,
Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

 

Gerdine van Kooten


Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
* = verplicht veld.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
47 berichten.
Gerard Berendsen Gerard Berendsen heeft geschreven op 1 juli, 2020 om 21:30:
Ben Gerdine zeer dankbaar wat ze respectvol en met geduld voor ons heeft betekent. De keuze om haar te vragen om de deze droevige periode te doorstaan heeft ze geweldig gedaan. Ze heeft de eigenschap om zich goed in te leven in de onvermijdelijke gebeurtenis en daar met liefde en wijsheid mee om te gaan. We hadden geen betere kunnen treffen. En ook op deze wijze wil ik en mijn familie haar ontzettend bedanken โ˜€๏ธ
CC Willemsen CC Willemsen heeft geschreven op 22 juni, 2020 om 19:45:
Mijn moeder overleed en onverwacht bleek de door haar vooraf gekozen uitvaartverzorger niet beschikbaar. Dan sta je voor een lastige keuze die snel gemaakt moet worden. Ik kende Gerdine privรฉ, en uitsluitend op basis van haar prettige persoonlijkheid hebben wij besloten Gerdine te vragen. Midden in de nacht gebeld en binnen 1,5 uur stond ze er. Wat een warm bad was dat! In een lastige situatie met de partner van onze moeder pakte ze op ons verzoek subtiel de regie. Mede daardoor is het hele afscheid soepel en naar ieders wens verlopen. Op de achtergrond was ze altijd beschikbaar en attendeerde ons op grote en kleine details. Ze kwam met goede suggesties, zowel op het gebied van invulling maar ook qua budget dacht zij goed mee. Een mooi voorbeeld daarvan is dat mijn moeder beslist geen dure kist wilde. Gerdine stelde een vurenhouten kist voor die door de kleinkinderen voorzien kon worden van tekeningen. Een super idee, waar mama heel erg mee ingenomen geweest zou zijn! Gerdine was er voor ons. Het afscheid van onze moeder was warm, eervol en gedenkwaardig. Zeker mede dankzij Gerdine, een professional die haar vak verstaat. Ik kan u beslist aanraden om de uitvaart van uw naaste door Gerdine te laten verzorgen.
hans leenslag hans leenslag heeft geschreven op 17 juni, 2020 om 16:10:
wat ik, mijn familie en onze vrienden, vinden van de manier waarop gerdine de uitvaart van mijn moeder heeft verzorgt is in een woord samen te vatten '' geweldig '' .
ze is een vriendin geworden en zal dat blijven.
mocht u onverhoopt een uitvaart verzorgster nodig hebben kan ik haar met een gerust hart aanbevelen.
hans leenslag
Nina van Giersbergen Nina van Giersbergen heeft geschreven op 9 juni, 2020 om 16:34:
Gerdine is een heel oprecht, hartelijk en warm persoon. Ze komt naast je staan en begeleidt je in het hele proces, en doet er alles aan om er samen een mooi en waardig afscheid van te maken. Een diepe buiging voor haar!
Yvette Kรผper-Heinst Yvette Kรผper-Heinst heeft geschreven op 23 april, 2020 om 14:00:
โค Gerdine dank voor alles! Ondanks de huidige (Corona) situatie, heb jij er een waardig en meer dan persoonlijk afscheid van gemaakt. In kleine kring hebben wij mooi afscheid kunnen nemen van mijn vader en onze opa Hans โค.
Familie Zweers Familie Zweers heeft geschreven op 15 maart, 2020 om 16:42:
Bij deze willen we onze dank uitspreken aan Gerdine voor de fijne, professionele ondersteuning, betrokkenheid en begeleiding na het overlijden van onze man, vader en opa Teun.
Mede hierdoor kijken we terug op een waardevol en mooi afscheid.
Lieve groet , fam. Zweers
Karin Stevens Kaak Karin Stevens Kaak heeft geschreven op 15 juli, 2019 om 10:36:
Gerdine heeft ons bij gestaan bij de begrafenis van mijn tante. We voelden ons heel erg op ons gemak bij haar. Gerdine geeft vertrouwen, denkt mee in oplossingen, is betrokken, rustig, open en zeker niet gehaast. Dat zijn dingen die juist op deze momenten zo belangrijk zijn.
Wij vonden het heel fijn dat ze er voor ons was.
Familie Mulders Familie Mulders heeft geschreven op 5 juni, 2019 om 15:14:
Gerdine heeft ons heel erg goed begeleid bij het afscheid van onze moeder. Ze heeft heel erg goed geluisterd naar wat wij belangrijk vonden en ons de ruimte gegeven die wij graag wilden. We konden volledig op haar vertrouwen. Het was precies goed: aangenaam, persoonlijk, niet te veel, en zeker niet te weinig. We kijken terug op een heel mooi afscheid en zijn Gerdine heel dankbaar voor haar rol hierin.
D v.d.V D v.d.V heeft geschreven op 11 maart, 2019 om 18:32:
De uitvaartbegeleiding van Gerdine bleek een bijzonder goede keus na het overlijden van mijn moeder. We hadden direct een goede klik. Gerdine heeft in een prettige, persoonlijke sfeer en korte tijd veel geregeld en helemaal op maat. Ze voelde ons goed aan. Haar creativiteit, zorgvuldigheid en gevoel voor kwaliteit hebben ons enorm geholpen om goed afscheid te kunnen nemen. Daar zijn we haar zeer dankbaar voor.
Ik kan Gerdine bij iedereen van harte aanbevelen.
Maaike Gerritsen Maaike Gerritsen heeft geschreven op 7 februari, 2019 om 16:36:
Afgelopen september is mijn lieve tante Mien Benraad overleden en heeft Gerdine de uitvaart verzorgd. Ik ben heel erg dankbaar voor de wijze waarop ze ons heeft geholpen, heeft bijgestaan en op zeer professionele manier heeft geadviseerd. Gerdine is iemand waar je je direct prettig bij voelt en heel goed aanvoelt wat de wensen zijn. De waardige wijze waarop de begrafenis van mijn tante is geregeld en verlopen is een enorme steun geweest in het verwerkingsproces. Gerdine, hartelijk dank hiervoor
Michรจl de Leeuw Michรจl de Leeuw heeft geschreven op 2 februari, 2019 om 23:21:
Bijna anderhalf jaar geleden heb ook ik kennis gemaakt met Gerdine, nadat op 27 oktober 2017 mijn vader kwam te overlijden! Door mijn vrijwilligerswerk in de kerk, "kende" ik Gerdine al van een eerdere uitvaart, dus toen mijn vader overleed, wist ik gelijk wie ik moest bellen! En ondanks dat het een zaterdag was, stond zij binnen het half uur in het huis van mijn vader. En de dagen daarna wist ik heel zeker dat ik een goede keus had gemaakt om Gerdine de uitvaart te laten verzorgen! Wat een vakvrouw is dat! Alles tot in de puntjes geregeld! En ook de tijd daarna was Gerdine er altijd voor mij, want door haar nazorg heb ik heel erg veel steun gekregen! Dankzij de hele mooie uitvaartdienst en de nazorg heb ik het overlijden van mijn vader goed kunnen verwerken!! Gerdine: Ik ben je eeuwig dankbaar!!!
Familie van Delsen Familie van Delsen heeft geschreven op 27 januari, 2019 om 17:15:
Perfect georganiseerd, goed advies en mee denkend, Gerdine je bent een topper in je vak.
Ute Hammer Ute Hammer heeft geschreven op 25 januari, 2019 om 12:30:
Ik heb de begeleiding van Gerdine bij het organiseren en uitvoeren van de uitvaart als zeer prettig ervaren. Wij hebben relevante en passende praktische informatie ontvangen bij de keuzes die gemaakt moesten worden zonder dat de indruk van een ' verkooppraatje' ontstond.
Alle gemaakte keuzes werden volgens afspraak en op tijd uitgevoerd.
Ik, evenals familieleden, heb de praktische en emotionele ondersteuning als warm en professioneel ervaren.
familie Visser familie Visser heeft geschreven op 1 april, 2017 om 14:33:
Wij hebben het als nabestaanden , erg persoonlijk en betrokken gevoeld hoe de uitvaartondernemer te werk is gegaan. complimenten.
Marion Koerntjes Marion Koerntjes heeft geschreven op 1 april, 2017 om 14:33:
ย Wij zijn zeer tevreden met hoe Gerdiene de uitvaart van mijn man en de vader van mijn kinderen heeft begeleid.ย Ze was attent tot in alle detail, kundig in haar vak, rustig en had ontzettend veel respect voor mijn overleden man en ons. Nogmaals bedankt voor het waardige afscheid.
Yvette Buiting Yvette Buiting heeft geschreven op 1 april, 2017 om 14:33:
De kundige en respectvolle betrokkenheid van Gerdine van Kooten hebben mijn zusje en ik zeer gewaardeerd vanaf het moment dat onze lieve mam zo ploseling overleed. De condoleance en de uitvaart heeft Gerdine zeer goed begeleid, de emotionele hobbels goed aangevoeld, zeer kordaat maar vol compassie. Gerdine heeft daar waar nodig en wenselijk de lead genomen en ervoor gezorgd dat alles naar volle tevredenheid kon worden afgesloten.ย 
familie Peters familie Peters heeft geschreven op 1 maart, 2017 om 14:33:
Cijfer tien,!
Familie Cremer Familie Cremer heeft geschreven op 1 maart, 2017 om 14:33:
De begeleiding door jou was zeer goed en persoonlijk. We waarderen ontzettend hoe je ons door die zware periode heen hebt geloodst. We hebben je ervaren als een warme persoonlijkheid, begripvol, invoelend, meedenkend en eerlijk. We willen je hartelijk bedanken hiervoor en wensen je heel veel succes met je onderneming in de toekomst.
familie Wellink familie Wellink heeft geschreven op 1 februari, 2017 om 14:33:
We hebben Gerdien leren kennen die luistert naar de wensen van het gezin en de uitvaart verzorgd waar wij als gezin een tevreden gevoel van over hebben gehouden. Gerdien straalt rust uit en kan goed luisteren. Ondanks ons verdriet. Bedankt.
familie te Pas familie te Pas heeft geschreven op 1 januari, 2017 om 14:33:
De begeleiding was persoonlijk en goed.ย Met alle wensen is rekening gehouden en het overlegย voor de begrafenis en ook tijdens de begrafenis wasย prima.
Vraag een Offerte aan