Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Gerdine van Kooten Uitvaartzorg.

En als u uw eigen ervaring met anderen wilt delen nodig ik u uit een nieuwe referentie toe te voegen.

Met vriendelijke groet,
Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

 

Gerdine van Kooten


Schrijf een nieuwe referentie

 
 
 
 
 
 
* = verplicht veld.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
47 berichten.
Gerard Berendsen Gerard Berendsen heeft geschreven op 1 juli, 2020 om 21:30:
Ben Gerdine zeer dankbaar wat ze respectvol en met geduld voor ons heeft betekent. De keuze om haar te vragen om de deze droevige periode te doorstaan heeft ze geweldig gedaan. Ze heeft de eigenschap om zich goed in te leven in de onvermijdelijke gebeurtenis en daar met liefde en wijsheid mee om te gaan. We hadden geen betere kunnen treffen. En ook op deze wijze wil ik en mijn familie haar ontzettend bedanken โ˜€๏ธ
CC Willemsen CC Willemsen heeft geschreven op 22 juni, 2020 om 19:45:
Mijn moeder overleed en onverwacht bleek de door haar vooraf gekozen uitvaartverzorger niet beschikbaar. Dan sta je voor een lastige keuze die snel gemaakt moet worden. Ik kende Gerdine privรฉ, en uitsluitend op basis van haar prettige persoonlijkheid hebben wij besloten Gerdine te vragen. Midden in de nacht gebeld en binnen 1,5 uur stond ze er. Wat een warm bad was dat! In een lastige situatie met de partner van onze moeder pakte ze op ons verzoek subtiel de regie. Mede daardoor is het hele afscheid soepel en naar ieders wens verlopen. Op de achtergrond was ze altijd beschikbaar en attendeerde ons op grote en kleine details. Ze kwam met goede suggesties, zowel op het gebied van invulling maar ook qua budget dacht zij goed mee. Een mooi voorbeeld daarvan is dat mijn moeder beslist geen dure kist wilde. Gerdine stelde een vurenhouten kist voor die door de kleinkinderen voorzien kon worden van tekeningen. Een super idee, waar mama heel erg mee ingenomen geweest zou zijn! Gerdine was er voor ons. Het afscheid van onze moeder was warm, eervol en gedenkwaardig. Zeker mede dankzij Gerdine, een professional die haar vak verstaat. Ik kan u beslist aanraden om de uitvaart van uw naaste door Gerdine te laten verzorgen.
hans leenslag hans leenslag heeft geschreven op 17 juni, 2020 om 16:10:
wat ik, mijn familie en onze vrienden, vinden van de manier waarop gerdine de uitvaart van mijn moeder heeft verzorgt is in een woord samen te vatten '' geweldig '' .
ze is een vriendin geworden en zal dat blijven.
mocht u onverhoopt een uitvaart verzorgster nodig hebben kan ik haar met een gerust hart aanbevelen.
hans leenslag
Nina van Giersbergen Nina van Giersbergen heeft geschreven op 9 juni, 2020 om 16:34:
Gerdine is een heel oprecht, hartelijk en warm persoon. Ze komt naast je staan en begeleidt je in het hele proces, en doet er alles aan om er samen een mooi en waardig afscheid van te maken. Een diepe buiging voor haar!
Yvette Kรผper-Heinst Yvette Kรผper-Heinst heeft geschreven op 23 april, 2020 om 14:00:
โค Gerdine dank voor alles! Ondanks de huidige (Corona) situatie, heb jij er een waardig en meer dan persoonlijk afscheid van gemaakt. In kleine kring hebben wij mooi afscheid kunnen nemen van mijn vader en onze opa Hans โค.
Familie Zweers Familie Zweers heeft geschreven op 15 maart, 2020 om 16:42:
Bij deze willen we onze dank uitspreken aan Gerdine voor de fijne, professionele ondersteuning, betrokkenheid en begeleiding na het overlijden van onze man, vader en opa Teun.
Mede hierdoor kijken we terug op een waardevol en mooi afscheid.
Lieve groet , fam. Zweers
Karin Stevens Kaak Karin Stevens Kaak heeft geschreven op 15 juli, 2019 om 10:36:
Gerdine heeft ons bij gestaan bij de begrafenis van mijn tante. We voelden ons heel erg op ons gemak bij haar. Gerdine geeft vertrouwen, denkt mee in oplossingen, is betrokken, rustig, open en zeker niet gehaast. Dat zijn dingen die juist op deze momenten zo belangrijk zijn.
Wij vonden het heel fijn dat ze er voor ons was.
Familie Mulders Familie Mulders heeft geschreven op 5 juni, 2019 om 15:14:
Gerdine heeft ons heel erg goed begeleid bij het afscheid van onze moeder. Ze heeft heel erg goed geluisterd naar wat wij belangrijk vonden en ons de ruimte gegeven die wij graag wilden. We konden volledig op haar vertrouwen. Het was precies goed: aangenaam, persoonlijk, niet te veel, en zeker niet te weinig. We kijken terug op een heel mooi afscheid en zijn Gerdine heel dankbaar voor haar rol hierin.
D v.d.V D v.d.V heeft geschreven op 11 maart, 2019 om 18:32:
De uitvaartbegeleiding van Gerdine bleek een bijzonder goede keus na het overlijden van mijn moeder. We hadden direct een goede klik. Gerdine heeft in een prettige, persoonlijke sfeer en korte tijd veel geregeld en helemaal op maat. Ze voelde ons goed aan. Haar creativiteit, zorgvuldigheid en gevoel voor kwaliteit hebben ons enorm geholpen om goed afscheid te kunnen nemen. Daar zijn we haar zeer dankbaar voor.
Ik kan Gerdine bij iedereen van harte aanbevelen.
Maaike Gerritsen Maaike Gerritsen heeft geschreven op 7 februari, 2019 om 16:36:
Afgelopen september is mijn lieve tante Mien Benraad overleden en heeft Gerdine de uitvaart verzorgd. Ik ben heel erg dankbaar voor de wijze waarop ze ons heeft geholpen, heeft bijgestaan en op zeer professionele manier heeft geadviseerd. Gerdine is iemand waar je je direct prettig bij voelt en heel goed aanvoelt wat de wensen zijn. De waardige wijze waarop de begrafenis van mijn tante is geregeld en verlopen is een enorme steun geweest in het verwerkingsproces. Gerdine, hartelijk dank hiervoor
Michรจl de Leeuw Michรจl de Leeuw heeft geschreven op 2 februari, 2019 om 23:21:
Bijna anderhalf jaar geleden heb ook ik kennis gemaakt met Gerdine, nadat op 27 oktober 2017 mijn vader kwam te overlijden! Door mijn vrijwilligerswerk in de kerk, "kende" ik Gerdine al van een eerdere uitvaart, dus toen mijn vader overleed, wist ik gelijk wie ik moest bellen! En ondanks dat het een zaterdag was, stond zij binnen het half uur in het huis van mijn vader. En de dagen daarna wist ik heel zeker dat ik een goede keus had gemaakt om Gerdine de uitvaart te laten verzorgen! Wat een vakvrouw is dat! Alles tot in de puntjes geregeld! En ook de tijd daarna was Gerdine er altijd voor mij, want door haar nazorg heb ik heel erg veel steun gekregen! Dankzij de hele mooie uitvaartdienst en de nazorg heb ik het overlijden van mijn vader goed kunnen verwerken!! Gerdine: Ik ben je eeuwig dankbaar!!!
Familie van Delsen Familie van Delsen heeft geschreven op 27 januari, 2019 om 17:15:
Perfect georganiseerd, goed advies en mee denkend, Gerdine je bent een topper in je vak.
Ute Hammer Ute Hammer heeft geschreven op 25 januari, 2019 om 12:30:
Ik heb de begeleiding van Gerdine bij het organiseren en uitvoeren van de uitvaart als zeer prettig ervaren. Wij hebben relevante en passende praktische informatie ontvangen bij de keuzes die gemaakt moesten worden zonder dat de indruk van een ' verkooppraatje' ontstond.
Alle gemaakte keuzes werden volgens afspraak en op tijd uitgevoerd.
Ik, evenals familieleden, heb de praktische en emotionele ondersteuning als warm en professioneel ervaren.
familie Visser familie Visser heeft geschreven op 1 april, 2017 om 14:33:
Wij hebben het als nabestaanden , erg persoonlijk en betrokken gevoeld hoe de uitvaartondernemer te werk is gegaan. complimenten.
Marion Koerntjes Marion Koerntjes heeft geschreven op 1 april, 2017 om 14:33:
ย Wij zijn zeer tevreden met hoe Gerdiene de uitvaart van mijn man en de vader van mijn kinderen heeft begeleid.ย Ze was attent tot in alle detail, kundig in haar vak, rustig en had ontzettend veel respect voor mijn overleden man en ons. Nogmaals bedankt voor het waardige afscheid.
Yvette Buiting Yvette Buiting heeft geschreven op 1 april, 2017 om 14:33:
De kundige en respectvolle betrokkenheid van Gerdine van Kooten hebben mijn zusje en ik zeer gewaardeerd vanaf het moment dat onze lieve mam zo ploseling overleed. De condoleance en de uitvaart heeft Gerdine zeer goed begeleid, de emotionele hobbels goed aangevoeld, zeer kordaat maar vol compassie. Gerdine heeft daar waar nodig en wenselijk de lead genomen en ervoor gezorgd dat alles naar volle tevredenheid kon worden afgesloten.ย 
familie Peters familie Peters heeft geschreven op 1 maart, 2017 om 14:33:
Cijfer tien,!
Familie Cremer Familie Cremer heeft geschreven op 1 maart, 2017 om 14:33:
De begeleiding door jou was zeer goed en persoonlijk. We waarderen ontzettend hoe je ons door die zware periode heen hebt geloodst. We hebben je ervaren als een warme persoonlijkheid, begripvol, invoelend, meedenkend en eerlijk. We willen je hartelijk bedanken hiervoor en wensen je heel veel succes met je onderneming in de toekomst.
familie Wellink familie Wellink heeft geschreven op 1 februari, 2017 om 14:33:
We hebben Gerdien leren kennen die luistert naar de wensen van het gezin en de uitvaart verzorgd waar wij als gezin een tevreden gevoel van over hebben gehouden. Gerdien straalt rust uit en kan goed luisteren. Ondanks ons verdriet. Bedankt.
familie te Pas familie te Pas heeft geschreven op 1 januari, 2017 om 14:33:
De begeleiding was persoonlijk en goed.ย Met alle wensen is rekening gehouden en het overlegย voor de begrafenis en ook tijdens de begrafenis wasย prima.
familie Derksen familie Derksen heeft geschreven op 1 november, 2016 om 14:33:
Gerdine, bedankt voor je fijne begeleiding voor- tijdens en na het overlijden en de crematie van moeder. Moeder vond het contact met jou ook heel prettig.
familie van den Beld familie van den Beld heeft geschreven op 1 november, 2016 om 14:33:
Gerdine neemt haar beroep serieus en gaat hier heel goed mee om. Ze is vriendelijk en rustig en komt haar afspraken goed na. Er is tijd en ruimte en heel persoonlijk doordat alles in รฉรฉn hand is.
Edith Jansen Edith Jansen heeft geschreven op 1 oktober, 2016 om 14:33:
Ik ben heel blij dat ik Gerdine van Kooten heb gevraagd om de uitvaart van mijn overleden man te verzorgen. Ze was warm, belangstellend, dacht mee en was zeer zorgvuldig. Ook in de omgang met de direct betrokkenen. Zakelijk werd alles perfect en rustig afgehandeld, ik ben soms drie keer van mening veranderd over iets maar dat was allemaal geen punt. Bij Gerdine was alles mogelijk. Ik beveel haar van harte aan bij iedereen die alles tot in de puntjes verzorgd wil hebben.
Gijs Jansen Gijs Jansen heeft geschreven op 1 oktober, 2016 om 14:33:
Gerdine was voor ons een geschenk uit de hemel, omdat ze op zeer persoonsgerichte, duidelijke en compassievolle wijze aansloot bij wat wij wilden en voelden bij het overlijden van mijn vader. Het gevoel waarmee zij haar werk doet is warm en ontroerend. Ze snapt precies hoe alles werkt en neemt alles waar je op dat moment niet over wilt nadenken uit handen. Binnen het verdriet van het verlies is er dan het vertrouwen en de rust dat alles goed geregeld is, en dat scheelt enorm kan ik wel zeggen.
fam. Meuleman fam. Meuleman heeft geschreven op 1 oktober, 2016 om 14:33:
Na het overlijden van mijn man en onze (schoon)vader maakten wij โ€˜s nachts voor het eerst kennis met Gerdine. Wij hadden direct een goed gevoel bij Gerdine en konden met een gerust hart nog even gaan slapen. Gerdine heeft ervoor gezorgd dat wij samen de persoonlijke uitvaart in alle rust hebben kunnen voorbereiden. Haar betrokkenheid, oprechtheid, vakkundigheid, eerlijkheid, kordaatheid en bovenal haar warme persoonlijkheid hebben ons de kracht gegeven om deze week samen intens te beleven. Gerdine is een bijzondere vrouw en zij is voor ons een verademing geweest tijdens deze periode. De indrukwekkende uitvaart helpt ons bij het verwerken van het verdriet en geeft ons de kracht om verder te gaan. Gerdine, heel veel dank!
familie van Lieburg familie van Lieburg heeft geschreven op 1 augustus, 2016 om 14:33:
Tijdens haar ziekte heeft mijn vrouw in goed overleg de wensen voor haar uitvaart met de begrafenisonderneemster goed besproken. Aan die wensen is in alle opzichten voortreffelijk voldaan. Alle lof voor de persoonlijke contacten en begeleiding.
familie Arendsen familie Arendsen heeft geschreven op 1 juni, 2016 om 14:33:
ย Begeleiding tijdens de voorbereiding en uitvaart van mijn moeder was persoonlijk en uitstekend! Dank je Gerdine, fijn dat we dit met jou samen hebben kunnen doen. (familie Arendsen, juni 2016) Zaterdag 11 juniย is de uitvaart van mijn moeder uitstekend verzorgd door Gerdine. De benadering was oprecht en persoonlijk en met een goed gevoel kijken we er op terug.
familie Bussink familie Bussink heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Wij hadden al veel goede berichten over Gerdine gehoord dus voor ons was het een duidelijke keuze toen onze vader overleed... Wij kunnen als familie terugkijken op een zeer waardevol afscheid.
familie van Duren familie van Duren heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Het persoonlijke en betrokken contact heeft ons erg goed gedaan. Ook het meedenken en (creatieve) ideen hebben het tot een zeer persoonlijke uitvaart gemaakt.ย Er is echt naar de persoon gekeken die overleden is: met een ode aan zijn schilderkunst.ย Geheel naar de wens van onze broer: het moet iets speciaals worden!ย En we konden altijd terecht voor vragen of iets melden en niets was te veel, het werd gewoon geregeld. Heel veel dank!
Namens de familie: Ineke Gerits-Fetter Namens de familie: Ineke Gerits-Fetter heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Het was een uitzonderlijke situatie waarin wij verkeerden: Mijn vader overleed op 94-jarige leeftijd in de Achterhoek. Zijn beide dochters wonen in het buitenland. Eรฉn in Frankrijk, ikzelf in Cambodja. Via Google zocht ik naar een uitvaartleider met een persoonlijke touch. Ik stuitte op de website van Gerdine van Kooten en was meteen geraakt door haar presentatie en wist eigenlijk meteen al zeker dat zij het helemaal in zich had. De uitvaart is nu achter de rug en Gerdine heeft het voor ons meer dan waargemaakt. Zij is een geweldige professional en een bijzonder mooi mens! Alle lof en wij kijken met zeer grote voldoening terug op een prachtige persoonlijke uitvaart.
familie te Lintelo familie te Lintelo heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Respectvol, discreet, goed luisteren, inspirerend, kortom alles wij nodig hadden. Gerdine dankjewel! We wensen je veel succes toe met je prachtige vak!
familie Boesenkool familie Boesenkool heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Gerdine van Kooten heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart is geworden zoals wij dat voor ogen hadden. Ze wijst op mogelijkheden zonder onze wensen uit het oog te verliezen. We kunnen terugkijken op een uitvaart die tot in de puntjes geregeld was en waarbij zij zeer betrokken was. We hebben hier een geweldig fijn gevoel bij.
familie Meuleman-Kok familie Meuleman-Kok heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
We hebben de begeleiding door Gerdine als zeer prettig ervaren.
familie van den Sigtenhorst familie van den Sigtenhorst heeft geschreven op 1 april, 2016 om 14:33:
Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering. Erg behulpzaam. Komt afspraken nauwkeurig na. Flexibel en waar nodig kordaat. Treedt niet op de voorgrond, maar als ze er moet zijn, is ze er.
familie Ketelaar familie Ketelaar heeft geschreven op 1 februari, 2016 om 14:33:
De betrokkenheid en de persoonlijke aandacht heeft ons veel rust gegeven. De uitvaart is exact verlopen zoals gewenst. De warmte en uitstraling van mevrouw van Kooten heeft daar zeer zeker aan bijgedragen.
familie Gijsbers familie Gijsbers heeft geschreven op 1 februari, 2016 om 14:33:
Gerdine is zeer kundig, respectvol en brengt rust over. Regelt elke dag iets, zodat je overal goed over na kunt denken en daardoor een goeie beslissing maakt want uiteindelijk kun je maar รฉรฉn keer afscheid nemen en dat laatste wil je graag goed doen.
fam. H. Rabelink fam. H. Rabelink heeft geschreven op 1 november, 2015 om 14:33:
De uitvaart van mijn man is helemaal naar zijn en onze wens gegaan. Er was niet รฉรฉn ding die we anders zouden doen. Gerdine heel erg bedankt!
fam. Temming fam. Temming heeft geschreven op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Neemt rustig de tijd. Hele goede uitleg wat er allemaal mogelijk is. Helpt waar ze helpen kan. Veel lof van ons allen.
Conny de Zoete Conny de Zoete heeft geschreven op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Ik was heel blij met de manier waarop de uitvaartverzorgster ons heeft geholpen met alles wat nodig was om het afscheid onvergetelijk mooi te maken.
Ina Heezen Ina Heezen heeft geschreven op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Een zeer warme, persoonlijke en prettige samenwerking.
Marion Mulder-Graf Marion Mulder-Graf heeft geschreven op 1 oktober, 2015 om 14:33:
Wij waren zeer tevreden met de gehele afwikkeling van de uitvaart van onze moeder. Gerdine is erg betrokken en meelevend en tevens zeer bekwaam in alle aspecten rondom het afscheid. Wij voelden ons rondom met warmte begeleid door haar. Ze is een vakvrouw.
Anoniem Anoniem heeft geschreven op 1 juni, 2015 om 14:33:
Een uitvaartondernemer die de overledene en de nabestaanden in het centrum van de uitvaart plaatst, die eerlijk is over kosten, de nabestaanden de rust en ruimte geeft zelf met ideeรซn over rituelen en invulling daarvan te komen en zorgt draagt voor de uitvoering ervan. Een ware verademing in de schimmige wereld van de uitvaartverzorging.
Conny Barnhoorn Conny Barnhoorn heeft geschreven op 1 juni, 2015 om 14:33:
Geweldige persoonlijke begeleiding, de toespraak in het crematorium zeer goed, woorden van troost perfect. Ondanks het grote verdriet waren de familie en ik zeer tevreden.
Elly van Lent Elly van Lent heeft geschreven op 1 juni, 2015 om 14:33:
Gerdine is een hele lieve vrouw, heel sociaal en weet heel goed waar ze mee bezig is. Ik gun haar het keurmerk van harte.
Elly Colenbrander Elly Colenbrander heeft geschreven op 1 mei, 2015 om 14:33:
We mogen terug kijken op een goed georganiseerde en persoonlijke uitvaart. Het heeft ons geholpen met het verwerken van het verlies van onze pa en opa.
Hennie Dale Hennie Dale heeft geschreven op 1 april, 2015 om 14:33:
Gerdine was erg betrokken en ze heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart ging zoals wij het wilden.
Angelique Sturkenboom Angelique Sturkenboom heeft geschreven op 1 februari, 2015 om 14:28:
Vorige maand is mijn schoonmoeder overleden. In deze moeilijke tijd was Gerdine een enorme steun voor ons. De uitvaart was precies zoals wij wilde. Dankzij Gerdine's zorg en toewijding. Niks was teveel voor haar. Ook de nazorg is erg fijn. Zo vraagt ze regelmatig hoe het met ons gaat en of zij hier nog iets in kan betekenen. Dit voelt zeer prettig. Voor alles dank je wel Gerdine.
Vraag een Offerte aan